Mūsų skonio receptoriams laimės valandėlių suteikiančios kakavos pupelės prieš daugelį amžių buvo žinomos kaip karšto šokolado žaliava. Vėliau iš jų pradėtas gaminti aukščiausios kokybės šokoladas.
Šiandien šokolado gaminiai net ir neįsivaizduojami be pačių įmantriausių, tiesiog gurmaniškų įdarų. Belgiški ar prancūziški triufeliai, pagardinti konjaku, baltojo šokolado triufeliai, kurių gamybai naudojamas tik aukščiausios rūšies kiaušinių likeris, Liubeko marcipanas šokolade – tai šokolado gaminių klasika, kurios šiuolaikinei visuomenei nebeužtenka.
Rankų darbo šokoladinių saldainių gamintojas „Šokolado pasaulis“ šiandien siūlo paragauti saldainių su beveik 80 skirtingų įdarų! Šokoladas, pagardintas maltais čili pipirais, juodojo šokolado triufeliai su cinamonu, džiovinto imbiero gabalėlis šokolade, migdolo riešutų kremo triufelis… Mmmmmmm… Kaip skanu!
Ir tai dar ne visi tų šokolado kūrinių, kurie gimsta šokolado meistrų rankose.
Paragaukite aukščiausios kokybės rankų darbo šokoladinių saldainių ir pasinerkite į saldžios nuodėmės karalystę!